termékemblémázás, szitanyomás, céges ajándékTextil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása.

Egészen a pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is készíthetők ezzel az emblémázási móddal.

Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre kell vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére.

Emblémázás után magas hőfokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós legyen.

transzfernyomás, emblémázás, céges ajándék, reklámajándékTextil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása.

Egészen a pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is készíthetők ezzel az emblémázási móddal.

Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre kell vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére.

Emblémázás után magas hőfokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós legyen.

logó hímzés, emblémázás, céges ajándékTextil termékek emblémázási eljárása.

Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára. A hímzési folyamat során az embléma színenként kerül a termékre, mely végül egy tartós, exkluzív megjelenési formát eredményez. Kis méret esetén az emblémák pontossága nehezen kivitelezhető, valamint a Pantone színeket csak megközelíteni tudjuk.

Műhelyünkben összesen 35 hímző fej van, amelyekkel egyszerre akár 200 embléma is készíthető, attól függően, hogy mekkora a logó, hány öltést tartalmaz és mennyire könnyen helyezhető a termék a hímző gép alá.

szubliációs technika, emblémázás, céges ajándék, reklámajándékEzzel az emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából.

A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel (5760 x 1440 DPI). Az eljárás lényege, hogy a technológiában használt speciális festék gáz halmazállapotban kerül rá az emblémázandó felületre, azaz szublimál. A CMYK (4 szín color) festékkeverésből adódóan a direkt (Pantone) színeket tartalmazó logóknál érdemes még mindig a hagyományos kerámia eljárást választani.

Jellemzők:
Emblémázás mérete:  20×8 cm
Minőség: 1400 DPI

Kerámia emblémázás, emblémázás, céges ajándékBögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni.

A transzfernyomáshoz hasonló technikával kerül a termékre az embléma, majd kemencében kiégetik.  Pontos Pantone színt nehézkes ezzel az eljárással biztosítani, ugyanis a kerámia festékeket nem lehet tetszés szerint keverni.

emblémázás, kerámiagravírozásAz eljárás ugyanaz a folyamat, mint bármely más fa vagy fém termék esetén.

A lézersugarak a felületet megégetve lényegében kimarják a logó formáját a termékből. Mivel a sugarak pontosak, részletekben gazdag, akár kisméretű emblémákat is precízen dolgozunk ki a bögréken.

gravírozás, emblémázás, céges ajándékNapjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás.

Itt a logó felületi mélysége század-milliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma.

Kisméretű logó esetén is pontos.

3D gravírozás, emblémázás, céges ajándék, gravírozásGravírozó gépeink eddig is a legfejlettebb technikákat vonultatták fel műhelyünkben.

Az egyre jobban teret hódító és rendkívül mutatós 3D képábrázolást is már láthatták partnereink, azonban most bemutatjuk a technológia Ferrariját… A legmodernebb technikánál, a 3D gravírozásnál az üvegtömb belsejében apró, a lézer fókuszpontjában létrehozott, mikro-robbanás okozta buborékok alkotják az emblémát. Egy-két ezertől akár több százezerig terjed a számuk az embléma részletgazdagságától függően.

Teljesítmény: 120 000 pont/perc
Gravírozási méret: 10×10×10 cm
Felbontás: 800 DPI

tamponnyomás, emblémázás, céges ajándékMűanyag, fém, fa, papír termékek emblémázási módja.

Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele.  A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható.

Az emblémát színekre bontva filmre kell vinni, majd az utóbbi felhasználásával klisét kell készíteni. Az eljárás végeztével a klisén egy minimális mélyedés keletkezik, amit a tamponnyomó gép festékkel tölt fel, majd egy puha gumi segítségével a vékony festékréteget átadja az emblémázandó tárgyra.

A maximális emblémázható felület 60×60 mm, azonban a tárgy jellege és a színek száma ezt befolyásolhatja.

céges ajándékok, reklámajándék, céges toll, tollszitázás, logós tollA szitanyomás nem csupán pólók vagy papír termékek emblémázásra alkalmas. Az automata gépünk tollak gyors, látványos és nagy darabszámú emblémázására készült. Az eljárás maga szitanyomás a toll testének kerületén.

Előnye, hogy a toll testére a tampon nyomásnál nagyobb embléma kerülhet a termékre, akár egészen körbe.

A logó maximális szélessége 4-4,5 cm lehet, magassága pedig a toll testének kerülete – 10%.

epoxyA Poly Drop egy kétkomponensű poliuretán műgyanta, mellyel a grafikai iparban használt különböző kreatívokat lehet bevonni. Eredményül a kezelt felület fényes, lakozott hatású lesz, továbbá a 2 mm vastag epoxy rétegtől térbeli kinézetet kap.

Az eljárás során a gyanta egyenletesen elterül a nyomtatott, riccelt matrica felületén, kristályos, fényes hatást keltve. Száradási ideje 1 nap. Ezt követően a Poly Drop csepp felülete rendkívül sima, csúszós lesz. Ellenáll az UV sugaraknak és más környezeti hatásoknak, károsodásoknak.

A Poly Drop technológiával kezelt matricák nem sárgulnak, rendkívül rugalmasak, és megakadályozzák a nyomatok fakulását – hosszú élettartamot biztosítva az emblémának.

céges ajándék, reklámajándék, emblémázás, digitális nyomtatásA ROLAND világhírű nagyformátumú nyomtatógyártó cég termékeinek alkalmazásával lehetőség nyílik speciális matricák, plakátok, molinók nyomtatására is. Természetesen fotó minőségben – ezzel új kapukat nyitunk a megszokott termékek korlátozott emblémázási módjairól a széles kihasználhatóság felé.

Felhasználási lehetőségek:

  • Plakátkészítés, 0,7×4 m maximális méretben
  • Egyedi matrica, átlátszó/fehér/színes alapra
  • Kültéri/beltéri banner készítés, sarkokban gyűrűzve
  • Felvasalható digitális matrica, fotóminőségben
  • Kártyanaptár, névjegykártya, stb.

Jellemzők:
3 éves kültéri garancia a nyomatokra. 4 szín color professzionális ECO SOL-INK festékkeverő rendszer (oldószeres, tartós), Vízálló, UV álló. 1440 DPI nyomatminőség gyakorlatilag hordozótól függetlenül (vinyl matrica, kültéri ponyva, plakátpapír, TTRH vasalható transzfer-matrica stb.)

emblémázás UV LED technológiával, emblémázás, céges ajándékokUV LED technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre fém, fa, műanyag vagy üveg felületre.

A speciális eljárásnak köszönhetően, külső hő hatása nélkül, UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélkül, azonnali végeredményt produkálva. A rétegelt fehér szín nyomtatásával lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra, akár színes felületeken is.

Elérhető legjobb minőség: 144 x 1200DPI
Legnagyobb nyomtatási méret: 30 x 40 cm
Alkalmazott felületek: fém, fa, műanyag, üveg.

XP technológia, emblémázás, céges ajándék, reklámajándék Az XP technológia ugyanolyan elven működik, mint a kerámia emblémázás.

A műanyag alapú festék nyomtatása szita technológiával történik, speciális hordozó papírra. Száradás után az embléma vízben áztatva lehúzható a hordozó papírról, és átvihető az emblémázandó termékre. Ezután alacsony hőfokon (160 °C) rögzítjük. Égetés után az embléma kopásállósága kiváló, melyet egy védőlakk utólagos felhordásával érünk el, karcállósága elfogadható.

A színek eléréséhez a Pantone színskála alkalmazható.

És még ezen kívül további lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Mint tudja két szempillantás alatt megváltozik minden és újabbnál újabb technikák, technológiák találnak ránk!

Ha nem találtál valamit, feltétlenül KÉRDEZZ RÁ!