egyedi céges póló

 

Biztos vagyok abban, hogy minden évben neked is fejtörést okoz a tökéletes céges póló legyártása, egyáltalán a megtalálása. Minden évben eljön a pillanat, hogy meg kell rendelni a céges pólókat, mely képviseli a cégedet, a küldetésed, a filozófiád. Ilyenkor két dolgot tesz az ember: felkutatja a meglevő kapcsolatát vagy pedig beüti a keresőbe azt, hogy pólórendelés, céges póló, és még sorolhatnám…

De még azt megelőzően, hogy megrendelnéd a céges pólókat, végig kell gondolnod azt, hogy a céges pólód igazából a vállalatod arculatát kell tükröznie, hiszen az a legelső megjelenés a vásárlóid felé. Nem szabad gyorsan letudni a munkaruházat megrendelését, hiszen új vevők szerzése esetén a dolgozóidon levő ruházat jelenti a Te cégedet, a filozófiád, a küldetésed.

1.Szín kiválasztása

A jó munkaruházat, a jó céges póló megrendelése előtt fontos, hogy végiggondold, melyek azok a színek, melyek a céged arculatát tükrözik. Ha megvannak az alap színek, akkor szűkítsd a kört, válasszatok ki 3 színt, és kérdezd meg azon dolgozóidat, akik fogják használni a pólókat, ők melyikben éreznék jól magukat, mely az a szín, ami nekik a Te cégedet jelentik.

2.Tervezés

Amint megvan az az egy szín, melyben a dolgozók jól érzik magukat, akkor jöhet a tervezés. Ez legtöbbször a grafikus dolga. Rengeteg módon, formában lehet mintákat, logót megjelentetni a pólón, a munkaruhán – de a javaslatom az, hogy ne legyenek nagyon aprók a képek, a mondanivaló, hiszen nem lesz az új vevőnek ideje arra, hogy közelebb lépjen a dolgozóhoz, és szóval tartsa addig, amíg elolvass a pólóján levő szlogent, feliratot.

Tehát a lényeg, hogy jól olvasható legyen a minta, a szöveg a tervezendő pólón, hiszen a célod az, hogy minél többen láthassák, és elolvashassák.

3.Gyártás

Alap előírás, hogy a munkaruhán mindig jelenjen meg a céged egyedi logója és neve. Ehhez a legtökéletesebb technológia megoldás a gépi hímzés, amivel könnyen mosható, minőségi emblémát kapsz céges ruházatunkhoz. De természetesen minden más megoldás szóba jöhet, mely a Te céged arculatához, megjelenéséhez tökéletesen passzol. Ha szeretnél bővebb információt arról, hogy milyen módokon logózok, emblémázok pólókat, kattints ide.

4.Gyorsaság

Bevallom, ennek a pontnak nagyon hangsúlyos eleme van az egész pólógyártási gépezetben, hiszen ha egy egyedi pólóra napokat, sőt heteket kell várni, akkor nem biztos, hogy az a gyártó lesz az embered!

5.Ár

Árérzékenyek vagyunk, valljuk be, de azt is szem előtt kell tartani, hogy ha többet rendelsz, előre gondolsz, akkor bizony, nagyon megéri a nagy tételben rendelés. Nem éri meg a keveset sokszor hozzáállás, hiszen az egyeszeri gépi beállási költséget annyiszor ki kell fizetned. Tehát itt jön be az a tényező is, hogy gazdaságos legyen a munkaruha rendelése.

Ha nálam rendelsz, akkor 50.000 Ft-os rendelésed esetén 40% kedvezményt adok a megrendelésedből! Ha belegondolsz, akkor az így keletkező plusz pénzt még más céges reklámajándék rendelésére is elköltheted 🙂 – nézz szét katalógusomban, kattints ide.

Összességében elmondhatom, hogy nagyon is fontos eleme a céges életnek a munkaruha rendelése, az egyenpóló elkészítése, hiszen a dolgozóid az, akikkel a leendő vevő találkozik – ez nagyon fontos tényező, tartsd szem előtt!