Valljuk be őszintén, mi nők nagyon szeretünk ajándékokat kapni legyen szó születésnapról, névnapról, vagy csak úgy.

A nőnap sokunknak – mondhatjuk, hogy nem olyan nagy ünnep, hiszen minden nap ünnep egy nő számára, de mégis, azért titokban várjuk, hogy kapjunk valami apróságot, legyen szó egy szál virágról vagy egy szép tollról. Minden apróság számít, főleg, ha az a munkahelyünkön érkezik.

Én nagyon szeretem, ha az irodában a férfi kollégák kollektívan megajándékoznak minket nőket valamilyen kedvességgel, aprósággal. Tapasztalatból tudom, hogy a férfiaknak kell némi segítség, támasz, hogy milyen ajándékoknak örülnénk mi nők a virágon és a bonbonon kívül. Finom a bonbon, de ugye azért hasznosabb egy szépen logózott toll vagy egy egyedileg emblémázott, esetleg céges neszeszer, mely finoman megbújik minden női táskában.

Kedves férfi kollégák, cégvezetők, nektek gyűjtöttem össze egy kisebb válogatást, melyből ha választotok kedves női kollégáitoknak, akkor biztosan nem nyúltok mellé.

Következzen a lista az ajándékokról.

1.TOLL: tollra, írószerre mindig szükség van akármilyen digitalizált világban is élünk. És mi nők, szeretünk irogatni, firkálni, rajzolgatni megbeszélések közben, alatt vagy csak úgy, ha valamilyen nagyon fontos problémára keressük a választ.  Ez a toll, amit nőnapra ajánlok, csodaszépen emblémázható céges logóval.

Katalógusban így találod meg: STILOS 805890-05

Megnézem: https://your-catalogue.eu/evasweet/88/

 

 

2.POHÁR: mindenki tudja, hogy a folyadékbevitel nagyon fontos, különösen ha dolgozik az ember legyen szó szellemi munkáról vagy fizikai munkáról. Ha irodában vagyunk, akkor nagyon gyakran elfelejtkezünk arról, hogy legyen bekészítve magunk mellett egy pohár víz vagy valamilyen frissítő, de gondot okoz az is, hogy ha inni szeretnénk, akkor nincsen tiszta pohár, vagy túl messze van az italautomata. Hogy ilyen gondok ne álljanak a folyadékbevitel útjában, ajándékba adjátok női kollégáitoknak ezt az eperpiros ivópoharat!

Katalógusban így találod: TRINOX 741814-05

Megnézem: https://your-catalogue.eu/evasweet/292/

 

3. NESZESZER: egy női táskából sem hiányozhat! Különösen praktikus ez a neszeszer, amit ajánlok nőnapra, hiszen minden megtalálható benne, ugyanis nincs olyan nő, aki ne kutatott volna hosszú perceket egy apróságért, ami a neszeszer alján volt jól elbújva – no, ebben a neszeszerben nem lesz ilyen gond! Minden azonnal látszik!

Katalógusban így találod: LOSUT 741776-05

Megnézem: https://your-catalogue.eu/evasweet/478/

 

4. GYERTYA: egy finom eper illatú gyertyába szippantani egy nehéz nap végén szerintem a lehető legjobb relaxáció. Csodálatos ajándék minden hölgynek, hiszen mi nagyon szeretjük a gyertyákat.

Katalógusban így találod: BAMBOO 805871-05

Megnézem: https://your-catalogue.eu/evasweet/488/

 

 

5. STRESSZLABDA: ez az ötlet a személyes kedvencem, én nagyon örülnék egy ilyen piros kisautós stresszlabdának :)! Valljuk be, azért nagyon stresszesek tudnak lenni a hétköznapok, néha jól esne egy stresszlabda minden nőnek, hogy le tudja vezetni a feszültséget. Biztosan meg fognak lepődni a hölgyek a cégedben, ha ezt adod nekik, de később értékelni fogják!

Katalógusban így találod: JIMMY 810387-05

Megnézem: https://your-catalogue.eu/evasweet/502/

 

 

Jó nőnapi ajándékozást kívánok NEKED!