Nagyon boldog vagyok, hiszen weboldalam indulásával egy időben megjelent az új, 2019-es Evasweet katalógus is, tele jobbnál jobb ötletekkel, ha reklám ajándékot, céges ajándékot keresel ügyfeleidnek vagy dolgozóidnak.

Az új katalógus a kreativitás jegyében született, és minden egyes ajándék ötlet benne azt a célt szolgálja, hogy a céges ajándék ne a megszokott, sablonos megoldás legyen, hanem vigyünk bele egy kis csavart, egy kis változatosságot. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos bögrék nem kaptak helyet nálunk, inkább azt mondanám, hogy a bögrék emblémázására mostmár rengeteg megoldásom létezik, amivel bármilyen logót, emblémát, képet, mintát, szöveget fel tudunk vinni. Mondhatom, hogy a határ a csillagos ég!

Személyes kedvencem a katalógusban az írószerek, van is mindig a táskámban jó pár toll, hogy ne kelljen kölcsön kérnem, ha gyorsan fel kell jegyeznem valamit. De ugyanúgy szeretem az étel és ital részt, mert bevallom én nagy bögre rajongó vagyok, van is bőven készletem, hogy minden nap másból ihassam a reggeli kávémat.

Remélem, hogy TE is örömmel lapozod új reklám ajándék katalógusomat!

Kattints ide, és lapozz bele: https://evasweet.hu/e-katalogus/